Levertijd & verzendkosten

 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen worden verzonden op de dag van bestelling mits op tijd word besteld of anders de volgende dag.  Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren, dit heeft te maken dat we de tulpen super vers direct van de kweker leveren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Maar gemiddeld komen de pakketten binnen 1 a 2 werkdagen na verzenden bij u aan.

Ook om de versheid (en dus kwaliteit) van uw tulpen te waarborgen tulpen leveren we niet op zondag en maandag.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 6,65  per pakket voor elke bestelling van 1 doos of 2 dozen met hetzelfde afleveradres.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.