Retourinformatie 

Bedenktijd/retour vóór verzending
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling  wilt annuleren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na bestelling zonder opgave van reden te annuleren.

Echter is uw order als verzonden dan is retourneren niet meer mogelijk,  temeer omdat de prijzen die wij hanteren zo scherp zijn dat deze kosten van retour etc.  in verhouding zo hoog zijn dat dit ons teveel gaat kosten.  Voordat uw order is verzonden is in overleg wel één en ander mogelijk.

Tulpen zijn versproducten en bij retour waardeloos.  De bollen kunnen niet meer gebruikt worden voor een andere klant. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, bijvoorbeeld om als kado weg te geven dan zullen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een eventueel  retour in overleg goed verpakt is.

 

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is na verzenden ook niet meer mogelijk zonder kosten, helaas, ook hiervoor vragen wij uw begrip. 

 

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen voordat deze verzonden is.

 

Ons mailadres: order@amsterfarm.nl